Οι Midnight Runners και τα φημισμένα στο Λονδίνο μουσικά workouts τους έρχονται στην... 

Αθήνα

11/11/2016

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ MIDNIGHT RUNNERS ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ FITNESS ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΊΟΥ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΑΘΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ FITNESS.  

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ;

Έλα μαζί μας και γίνε και εσύ ένας Midnight Runner!

ΤΡΕΞΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ AFTER PARTY!

ΟΙ MIDNIGHT RUNNERS ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ EVENT ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ FITNESS FUN! 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ MIDNIGHT RUNNERS EVENT, ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK. ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΌ ΑΝΑΛΟΓΑ EVENT ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ: